Zoekt u leuke kroegen in Rotterdam?

Bent u op zoek naar kroegen in Rotterdam, bijvoorbeeld omdat u een avondje uit gaat of omdat u een kroegentocht organiseert? Dan mag u Café Bloemfontein absoluut niet missen! Ons gezellige café ligt net buiten het centrum van Rotterdam en ligt op loopafstand van onder andere de tramlijnen 2 – 20 – 23 – 25 en metrostations Rijnhaven en Maashaven. Ook is stadion de KUIP niet ver bij ons vandaan. Wanneer u een dagje aan het winkelen bent kunt u dus uitstekend bij ons gezellige bruincafé terecht, bijvoorbeeld voor een lekker kopje koffie of een lunch. Wanneer u bij ons binnenloopt zult u zich direct op uw gemak voelen dankzij de fijne achtergrondmuziek en de ontspannen sfeer.

Kroegen RotterdamWij zijn u graag van dienst

Kortom, zoekt u leuke kroegen in Rotterdam of omstreken? Dan staan wij dagelijks voor u klaar bij Café Bloemfontein om u te voorzien van een lekker hapje of drankje. Ook wanneer u op zoek bent naar een geschikte bar waar u uw feest wilt geven, kunt u bij ons terecht. Wij hebben in de loop der jaren al een hoop feestjes georganiseerd en weten dus exact waar we op moeten letten. Kom gerust eens binnenlopen om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer dat op de website staat vermeld of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Kom gezellig bij ons eten

Ook kunt u natuurlijk uitstekend bij ons terecht voor een snelle hap. Denk bijvoorbeeld aan vers belegde broodjes, tosti’s, soep van de dag en diverse uitsmijters. Heeft u een keer geen zin om te koken of wilt u even gezellig de deur uit? Dan is er wat betreft kroegen in Rotterdam natuurlijk een ruime keuze, maar ook Café Bloemfontein is een aanrader. Dus graag tot ziens!

   Contact opnemen