Kroeg in Rotterdam: vier uw weekend gezellig bij ons!

Bent u op zoek naar een kroeg in Rotterdam waar het altijd gezellig is? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want dan moet u bij Café Bloemfontein zijn! Gevestigd nabij het centrum zijn wij zeer goed bereikbaar vanaf de tramlijnen 2 – 20 – 23 – 25 evenals vanaf metrostation Rijnhaven en Maashaven. Ons café zit onder andere op loopafstand van treinstation Rotterdam Zuid en metrostation Rijnhaven. Woont u in de buurt? Kom dan gezellig uw weekend inluiden bij ons. De muziek staat aan en de drankjes staan koud! Wellicht bent u een weekendje uit in Rotterdam of een dagje aan het winkelen, ook dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt bij ons namelijk terecht voor heerlijke lunchgerechten en een snelle hap.

 Kroeg RotterdamGeniet op ons sfeervolle terras

Even rustig bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje? Dat is dus altijd mogelijk bij onze kroeg in Rotterdam, waar u kunt genieten van een sfeervolle ambiance. Ook beschikken wij over een ruim buitenterras waar u in de zomer heerlijk kunt plaatsnemen. Uiteraard wordt u ook dan bediend door ons vriendelijke personeel.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een kroeg in Rotterdam omdat u binnenkort een feest wilt geven? Dan nemen wij uw zorg graag uit handen. Wij verzorgen graag de gehele avond inclusief catering en muziek en denken graag met u mee. Zo hoeft u zelf alleen maar te genieten en heeft u thuis geen rotzooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

   Contact opnemen