Lunchen in Rotterdam? Kom naar Café Bloemfontein

U bent op zoek naar mogelijkheden om lekker te lunchen in Rotterdam, bijvoorbeeld omdat u een dagje uit bent? Kom dan eens gezellig langs bij Café Bloemfontein en laat u verrassen door ons ruime aanbod in lunchgerechten en heerlijke drankjes. Terwijl u lekker kunt uitrusten wordt u bediend door ons vriendelijke personeel en geniet u van fijne muziek. Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om lekker buiten te zitten. Wij hebben namelijk een sfeervol terras die wij openen wanneer het weer dat toelaat.

Lunchen in RotterdamSfeervol ingericht café

Bent u gezellig een dagje aan het winkelen en daarom op zoek naar een plek om te lunchen in Rotterdam? Of wellicht werkt u in de omgeving en wilt u tijdens uw lunchpauze even tot rust komen. In dat geval is het zeker een aanrader om eens langs te komen. Geniet van onze lekker koffie en ons sfeervol ingerichte café. Uiteraard heeft u een ruime keuze wat betreft hapjes en drankjes en kunt u rekenen op onze snelle service.

Neem gerust contact op

Ons café is erg goed bereikbaar en ligt onder andere op loopafstand van treinstation Rotterdam Zuid en op loopafstand van diverse busstations. Wij staan dagelijks voor u klaar! Daarnaast is onze kroeg ook een uitstekende locatie voor het vieren van een jubileum of feest. Wij zorgen graag voor uw gasten zodat u alleen maar hoeft te genieten van de avond! Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact opnemen