Café in Rotterdam: kom gezellig langs!

Van harte welkom op de website van Café Bloemfontein te Rotterdam. Bent u op zoek naar een gezellige plek waar u even kunt bijkomen? Of woont u in de buurt en wilt u uw weekend inluiden met vrienden? In ons café is een gezellige avond gegarandeerd! Wilt u meer weten over ons? Lees dan even verder!

Café RotterdamWij staan voor u klaar

In ons buurtcafé te Rotterdam verwelkomen wij dagelijks onze gasten, of u nu in de omgeving woont of een dagje uit bent. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te voorzien van een lekker drankje. Ook wanneer u gezellig een voetbalwedstrijd wilt kijken, kunt u in ons café te Rotterdam terecht. Onder het genot van een lekker drankje en fijn gezelschap kan uw avond niet meer stuk! En wilt u een feestje geven of een jubilieum vieren? Dan kunt u ons café in Rotterdam ook afhuren! Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag om een succes van de avond te maken en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Goed bereikbaar

Wij zijn gevestigd in de Bloemfonteinstraat, dit ligt in de buurt van de Afrikaanderwijk en op loopafstand van onder andere metrostation Rijnhaven en het treinstation van Rotterdam Zuid. Dankzij deze centrale ligging zijn wij dus zeer goed bereikbaar in de regio. Graag tot ziens bij ons café in Rotterdam!

   Contact opnemen