Bruincafe in Rotterdam: Welkom bij café Bloemfontein

Bent u op zoek naar een gezellig bruincafe? Loop dan gezellig eens binnen bij Café Bloemfontein! Wij zijn centraal gevestigd in Rotterdam en zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Tevens ligt ons café op loopafstand van metrostation Rijnhaven, stadion de KUIP en de Erasmusbrug. Wellicht bent u al in de buurt omdat u een dagje uit bent, of u woont in de omgeving. Hoe dan ook, wij staan dagelijks klaar in ons gezellig ingerichte en sfeervolle bruincafe. Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie en tevens serveren wij diverse broodjes en andere lunchgerechten. Ook voor een snelle hap kunt u natuurlijk bij ons terecht.

BruincafeUw feest bij ons geven?

Zoekt u een leuk bruincafe waar u uw feest of andere gelegenheid wilt gaan vieren? Ook dan kunt u bij Café Bloemfontein terecht. Wij denken graag met u mee en kunnen ervoor zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijke dag of avond beleven. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Graag tot ziens!

In ons café hangt altijd een gezellige sfeer en u kunt rekenen op een uitstekende service. Ook wanneer er een belangrijke voetbalwedstrijd op televisie is, bent u van harte welkom om uw favoriete club aan te moedigen. Komt u ook gezellig uw weekend inluiden bij ons bruincafe? De muziek staat aan en de drankjes staan koud, dus graag tot ziens!

   Contact opnemen